Продуктите
- 200 грама паста от фурми
- 200 грама лешниково брашно от печени лешници
- 150 грама лиофилизирани малини на прах
Стъпка по стъпка
Стъпка 1
В купа сложете пастата от фурми и лешниковото брашно и замесете меко “тесто”.
След това добавете малка част от лиофилизираните малини на прах и отново замесете до хомогенизиране.
Стъпка 2
Оваляйте бонбоните в лиофилизираните малини на прах и подредете в кутия, която се затваря плътно.
Съхранявайте в хладилник.
Приятен апетит!
Авторът на рецептата
Страхотна рецепта от Габриела Цулин: блогър, фотограф, фууд стилист и консултант в различни реклами.
Съставките
Цели малини
Freezedried предлага 100% цели лиофилизирани малини – без примеси, добавена захар, подсладители, емулгатори и др.
Малини кръмбъл
Freezedried предлага 100% лиофилизирани кръмбъл малини – органични без примеси и др.
Малини прах
Freezedried предлага 100% лиофилизирани малини на прах – без примеси, добавена захар, подсладители, емулгатори и др.