Мочи със солен карамел и лиофилизирани вишни/ от Никола Симеонов /ПродуктитеЗА ТЕСТОТО 60 гр. оризов грис 170 гр. вода 30 гр. захар 70 гр. кокосово мляко 40 гр. нишесте зелен чай лиофилизирани вишни за овалване ЗА ПЪЛНЕЖА 30 гр. вода 100 гр. захар 100 гр. мляко 10 гр....