Сурови веган бонбони с лиофилизирани ягоди
/ от Наталия Симеонова /
Продуктите
-
300 г тесто от фурми или смлени фурми, предварително накиснати във вода -
150 г натрошени ядки по избор (моите бяха орехи, лешници, бадеми, кашу)
-
30 г лиофилизирани ягоди на прах
-
20 г чия
-
бадемов крокант, натурално какао за овалване
Стъпка по стъпка
Стъпка 1
Размесвате хубаво тестото, добавяте постепенно ядките, чията и накрая лио ягодите, които придават страхотен аромат и вкус!
Стъпка 2
Оформяте топчета и може да ги оваляте в натурално какао, бадемов крокант, кокосови стърготини или просто натурални!
Авторът на рецептата
Какво по – хубаво от това да зарадваме близките си хора с домашно приготвени сурови веган бонбони, с лиофилизирани ягоди?!
Съставките
Ягоди на прах
Freezedried предлага 100% лиофилизирани ягоди на прах – без примеси, добавена захар, подсладители, емулгатори и др.
Ягоди на парченца
Freezedried предлага 100% лиофилизирани ягоди на парченца – органични без примеси и др.