Код: 38665 Категории: , , Етикет:

Лио горски плодове на прах – 700гр

Лиофилизирани горски плодове (боровики, къпини, ягоди, малини и касис) на прах от серията на “Sosa Ingredients”

Лиофилизацията е процес на студена дехидратация, при който водата се отстранява почти напълно от замразената суровина чрез сублимация. Като не се използва топлина като други процеси на сушене, същността на продукта се запазва, както на хранително ниво, така и на неговите органолептични характеристики, като се запазват максимално стойностите на суровината.

Разработихме концепцията за цвят на вкуса, за да можете да придадете аромат на деликатни продукти като кремове, ганаш и меренге, при които добавянето на течности може да е трудно. Благодарение на Taste Colour можете дори да приготвяте своите творения, без да губите от интензивния им вкус. Нашата цел е да подобрим цвета и вкуса на вашите продукти.

170.50лв.

Описание на продукта

100% изсушени чрез замразяване горски плодове на прах.
С лиофилизираните плодове и зеленчуци от Sosa Ingredients не е нужно да се съобразявате със сезоните и дали е подходящото време за всеки плод. Натурален продукт на прах, който може да се използва като оцветител – Taste Color.

Производствен процес: Съставката се изсушава или замразява, след което се редуцира до фин прах.
Препоръчителна употреба: Макарони, меренгета, пълнежи за бонбони, трюфели, сосове, сладкиши и дори сладкарски кремове. Има толкова много начини за използване, като всички те ви гарантират автентичен, ароматен вкус. Необходимите количества могат да варират в зависимост от продукта и приложението.

Допълнителна информация

Тегло 0.700 кг

При поръчка на стойност по-висока от 150 лв. получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Отзиви

Напишете първия отзив за „Лио горски плодове на прах – 700гр“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *